Sporto klubas laikinai nedirba dėl karantino.

FITCLUB 24/7 PRIVATUMO POLITIKA

 Privatumo politika

1. Ką reiškia ši Privatumo politika?

Šioje privatumo politikoje (toliau – Privatumo politika) Jums pateikiame informaciją apie tai, kaip UAB „Mūsų sportas“ (toliau – Bendrovė), tvarko Jūsų asmens duomenis gautus: (i) vykdant Bendrovės sutartis; (ii) Jums atliekant aktyvius veiksmus Bendrovės socialinės žiniasklaidos paskyrose; (iii) Bendrovės vykdant tiesioginę rinkodarą; (iv) dalyvaujant Bendrovės atrankose; (v) siekiant užtikrinti konfidencialios informacijos apsaugą ir veiklos tęstinumą; (vi) iš akcininkų (fizinių asmenų) ir valdymo organų narių; (vii) siekiant įvykdyti sutartis, sudarytas tarp Bendrovės ir kontrahentų – juridinių asmenų; (viii)  užtikrinant turto ir asmenų apsauga. Toliau visi nurodyti asmenys, kurių duomenis tvarko Bendrovės vadinami – Duomenų subjektais. Privatumo politika taip pat numato tam tikras Duomenų subjektų pareigas, kurių privaloma laikytis lankantis interneto svetainėje https://fitclub.lt (toliau – Interneto svetainė).

2. Apie Bendrovę

UAB „Mūsų sportas“, juridinio asmens kodas 303090109, buveinė adresu Kauno m. sav. Kauno m. V. Krėvės pr. 97, duomenys apie bendrovę kaupiami ir saugojami Lietuvos Respublikos juridinių asmenų registro Kauno filiale. Asmens duomenų apsaugos pareigūno kontaktinis el. paštas info@fitclub.lt.

3. Kas yra asmens duomenys?

Asmens duomenys yra bet kokia Bendrovės apie Duomenų subjektą renkama informacija, kuri gali būti panaudota Duomenų subjekto asmens tapatybei nustatyti bei yra saugoma elektroniniu ar kitu būdu.
Asmens duomenys apima bet kokią informaciją, įskaitant Duomenų subjekto vardą, pavardę, adresą, kurią apie Duomenų subjektus Bendrovė renka dėl šioje Privatumo politikoje ar atskirame Duomenų subjekto sutikime ar susitarime su Bendrove nurodytų tikslų.

4. Kokiais tikslais Bendrovė tvarko asmens duomenis?

4.1 Sutarčių vykdymas

Duomenų tvarkymo tikslas

Tvarkomi asmens duomenys

Duomenų tvarkymo pagrindas Duomenų tvarkymo terminas
Registruojantis nemokamam apsilankymui vardas, pavardė, telefono Nr., gimimo data, adresas, lytis, e-paštas, informacija apie tai,  kaip ilgai sportuojate sporto klubuose sutarties vykdymas 5 metus. Jei įsigyjate paslaugas -10 metų
Registruojantis vienkartiniam mokamam apsilankymui vardas, pavardė, telefono Nr., gimimo data, adresas, lytis, e-paštas, informacija apie tai,  kaip ilgai sportuojate sporto klubuose sutarties vykdymas 5 metus. Jei įsigyjate paslaugas -10 metų
Registruojantis narystei vardas, pavardė, telefono Nr., gimimo data, adresas, lytis, e-paštas, informacija apie tai  kaip ilgai sportuojate sporto klubuose, narystės trukmės, likutis, sveikatos būklė sutarties vykdymas, sutikimas Sutarties galiojimo metu
Asmenų patekimo į sporto klubą kontrolė, klientų identifikavimas Kliento piršto atspaudo duomenys (neatkuriamas binarinis kodas), asmens nuotrauka (jei piršto atspaudo modelis nepateikiamas)

Nepateikus šių duomenų negalėsime Jūsų identifikuoti ir paprašysime pateikti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą

sutikimas Sutarties galiojimo metu
Sutarties sudarymas, paslaugų pardavimas ir teikimas vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, gyvenamoji vieta (adresas), gimimo data, su pirkimu susijusi informacija (pirkimo data, paslaugos aprašymas, kaina, suteikta nuolaida) sutarties vykdymas 10 metų

Aukščiau įvardinti duomenys yra būtini, jų nepateikus, Bendrovė negalės tinkamai vykdyti sutarties, išskyrus piršto atspaudo modelį ir fotonuotrauką.

4.2 Dalyvavimas atrankose

Mes renkame ir tvarkome Jūsų gyvenimo aprašymą ir/ar motyvacinį laišką ir/ar kitą Jūsų pateiktą informaciją (vardas, pavardė, gimimo data, adresas, el. paštas, telefono numeris, informacija apie darbo užmokestį (mėnesio alga / valandinis atlygis), informacija apie mokėjimo tvarką ir terminai, darbo laiko norma, kitos sąlygos ir įsipareigojimai) Jūsų sutikimo pagrindu, kurį Jūs išreiškiate mums ar įdarbinimo paslaugas teikiančiai įmonei, atsiųsdami savo gyvenimo aprašymą.

Jei nepateiksite savo gyvenimo aprašymo ir/ar motyvacinio laiško, mes negalėsime įvertinti Jūsų tinkamumo užimti siūlomas pareigas.

Tuo atveju, jei neišreikšite savo atskiro sutikimo tvarkyti Jūsų asmens duomenis pasibaigus šiai darbo atrankai, Jūsų asmens duomenis įsipareigojame ištrinti ir/ar sunaikinti per 5 (penkias) darbo dienas po to, kai su atrinktu kandidatu bus pasirašyta darbo sutartis.

4.3 Bendrovės konfidencialios informacijos apsauga ir veiklos tęstinumas

Siekiant savo teisėto intereso užtikrinti Bendrovės konfidencialios informacijos apsaugą ir Bendrovės veiklos tęstinumą, Bendrovė gali peržiūrėti savo darbuotojų susirašinėjimą su kontrahentais. Siekiant šių tikslų, Bendrovė tvarko tokius duomenis: elektroninio pašto adresas, vardas, pavardė, elektroninėse darbo priemonėse esančios informacijos turinys, elektroninių laiškų turinys, darbuotojo veiksmų internetinėje erdvėje turinys. Tokie duomenys saugojami 4 (ketverius) metus.

4.4 Turto ir asmenų apsauga

Siekiant apsaugoti Duomenų subjektų, lankytojų ir darbuotojų saugumą, Duomenų subjektų, lankytojų, darbuotojų ir Bendrovės turtą (vaizdo stebėjimas): bendrą į stebėjimo lauką patenkantį vaizdą, buvimo vietą ir informaciją apie judėjimą per kamerų stebėjimo laukus, turimą turtą, elgesį ir kitą susijusią informaciją (data, laikas). Šie duomenys tvarkomi 14 (keturiolika) dienų nuo jų surinkimo Bendrovės teisėto intereso pagrindu.

4.5 Bendrovės sutarčių su kontrahentais juridiniais asmenimis vykdymas

Siekiant savo teisėto intereso užtikrinti Bendrovės sutarčių, sudarytų su kontrahentais juridiniais asmenimis, vykdymą, Bendrovė tvarko šių asmenų darbuotojų asmens duomenis, t. y. vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris, susirašinėjimo turinys. Šie duomenys saugomi 4 (ketverius) metus.

4.6 Akcininkų (fizinių asmenų) ir valdymo organų narių duomenų tvarkymas

Vykdant teisines prievoles Bendrovė tvarko akcininkų (fizinių asmenų) ir valdymo organų narių vardus, pavardes, asmens kodus, gyvenamosios vietos adresus, paskyrimo datas. Bendrovės veiklos duomenys saugomi 10 metų.

4.7 Tiesioginė rinkodara

Asmenims, kurie yra suteikę savo kontaktinius duomenis ir yra išreiškę norą gauti informaciją apie Bendrovės siūlomas paslaugas, elektroninio ryšio priemonėmis (el. paštu, telefonu, SMS žinutėmis) siųsime pasiūlymus dėl Bendrovės paslaugų teikimo, naujienlaiškius ir kitą reklaminę medžiagą, teirausimės nuomonės apie suteiktas paslaugas, pranešime apie Bendrovės naujienas.

Tiesioginės rinkodaros tikslu Bendrovė tvarkys tokius Jūsų asmens duomenis: telefono numeris, elektroninio pašto adresas (privalomi duomenys, be kurių negalėsime Jums siųsti tiesioginės rinkodaros parnešimų).

Jūsų duomenys tiesioginės rinkodaros tikslu bus naudojami 1 (vienerius) metus po sutikimo gavimo.

Jei esate mūsų Klientas ir nepareiškėte prieštaravimo dėl Bendrovės tiesioginės rinkodaros pranešimų gavimo pranešdami apie tai žemiau nurodytu el. paštu, mes Jums savo teisėto intereso pagrindu elektroniniu paštu siųsime pranešimus dėl prekių ar paslaugų, kurios yra panašios į Jums teikiamas paslaugas ar perkamas prekes.

Jūs turite teisę bet kada atsisakyti gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus, susisiekdami su mumis el. paštu info@fitclub.lt.

5. Susisiekite su mumis 

Su Bendrove galite susisiekti telefonu arba el. paštu. Visus pranešimus priimame, peržiūrime ir atsakymus pateikiame patys. Jei susisieksite su mumis mes galime tvarkyti Jūsų mums nurodytus duomenis, t. y. vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį, datą bei susirašinėjimo tekstą.

Tokie duomenys bus tvarkomi siekiant pasirengti sutarties vykdymui ar atsakyti į Jums rūpimus klausimus. Jei nepateiksite savo kontaktinių duomenų, su Jumis nebus įmanoma susisiekti.

Susirašinėjimas saugomas 1 (vienerius) metus nuo žinutės gavimo, išskyrus informaciją, kurios saugojimui Privatumo politikoje ar teisės aktuose nustatyti kiti terminai.

Visi asmens duomenys, kuriuos pateikiate bendraudami su mumis, yra naudojami tik aukščiau nurodytais tikslais ir pranešimams peržiūrėti bei komunikacijos srautams administruoti ir valdyti. Įsipareigojame be aiškaus Jūsų sutikimo nenaudoti Jūsų asmens duomenų jokiuose leidiniuose taip, kad būtų įmanoma nustatyti Jūsų asmens tapatybę.

Prašome atkreipti dėmesį, kad mums gali tekti susisiekti su Jumis paštu, el. paštu arba telefonu. Prašome pranešti mums apie Jūsų asmens duomenų pasikeitimus.

6. Interneto svetainė

6.1 Slapukai

Slapukas yra nedidelis iš raidžių ir skaitmenų sudarytas failas, įrašomas į Jūsų naršyklę arba standųjį Jūsų kompiuterio diską.  Slapukai renka informaciją skirtingais tikslais. Pavyzdžiui, slapukai padeda atskirti vienus interneto svetainės lankytojus nuo kitų tam, kad užtikrintų malonesnę svetainės naudojimo patirtį ir leistų tobulinti Interneto svetainę pagal lankytojų pasirinkimus.

Dauguma naršyklių leidžia atmesti visus slapukus, išskyrus būtinuosius slapukus, kurie užtikrina svetainės veikimą. Kai kuriose naršyklėse yra galimybė atmesti tik trečiųjų šalių slapukus. Tačiau atkreipkite dėmesį į tai, kad visų slapukų blokavimas turės neigiamą poveikį interneto svetainės naudojimui, ir be slapukų Jūs negalėsite naudotis visomis interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis. Daugiau sužinoti apie slapukus galite adresu https://www.allaboutcookies.org .

Šioje Interneto svetainėje naudojami šie slapukai:

Slapuko pavadinimas Slapuko kategorija Aprašymas Galiojimo laikas Naudojami duomenys
_ga Našumo slapukai Slapukas identifikuoja unikalius vartotojus. 2 metai Atsitiktinai sugeneruotas identifikavimo numeris
_gat Funkcionalumo slapukas Slapukas riboja užklausų kiekį ir duomenų rinkimą didelio srauto svetainėse. 1 minutė
_gid Našumo slapukai Slapukas naudojamas vartotojams atskirti. 24 valandos Vartotojo naršymo įpročius/kelią.
_gat_gtag_UA_# Statistikos slapukas Slapukas identifikuoja lankytoją ir analizuoja jo elgseną svetainėje 1 minutė Atsitiktinai sugeneruotas identifikavimo numeris
PHPSESSID Funkcinis slapukas Naudojamas vartotojo sesijai palaikyti. Iki naršymo pabaigos Atsitiktinai sugeneruotas identifikavimo numeris
_fbp Reklaminis slapukas Naudojamas tikslingam „Facebook“ reklamos parinkimui 3 mėnesiai
test_cookie Reklaminis slapukas Slapukas tikrina ar vartotojas yra sutikęs su svetainės privatumo politika 1 diena Sutikimas su privatumo politikomis
wordfence_verifiedHuman Funkcinis slapukas Wordfence apsaugos įskiepio slapukas reikalingas atskirti ar lankytojas yra žmogus ar robotas Iki naršymo pabaigos
_hjid Statistikos slapukas Slapukas sukuria unikalų sesijos ID, kuris naudojamas vartotojo elgsenos statistikos rinkimui 1 metai Atsitiktinai sugeneruotas identifikavimo numeris
_hjIncludedInSample Funkcinis slapukas Slapukas identifikuoja ar bus perduoti statistiniai duomenys Iki naršymo pabaigos
wfvt_# Funkcinis slapukas Wordfence apsaugos įskiepio slapukas reikalingas identifikuoti sesiją. Iki naršymo pabaigos

Nebūtinų slapukų galite atsisakyti, vadovaudamiesi 6.2 punkte esančioje nuorodoje pateiktomis instrukcijomis.

Jums Slapukų pranešimo juostoje paspaudus „Sutinku“, svetainėje aktyvuojamas papildomas analitinis slapukas cookieconsent_status, kuris kontroliuoja ar yra gautas Jūsų sutikimas dėl informacijos rinkimo slapukais šioje svetainėje.

6.2 Trečiųjų šalių paslaugos

Rinkodaros pranešimams optimizuoti nuolat naudojame analizavimo programinę įrangą „Google Analytics“ iš „Google LLC.“. Ji leidžia sekti elgesį internete: Interneto svetainėje praleistą laiką, geografinę vietą ir naudojimąsi Interneto svetaine. Ši informacija renkama naudojant sekimo pikselius ir (arba) slapukus. Per sekimo pikselius ir (arba) slapukus gauta informacija yra anoniminė ir nėra siejama su asmeniniais duomenimis. „Google“ apdoroja asmens informaciją savo serveriuose įvairiose pasaulio šalyse. Asmens informacija gali būti apdorojama serveryje, kuris nėra šalyje, kurioje gyvena naudotojas. Mes nesidalijame šia informacija su jokiomis trečiosiomis šalimis, kurios galėtų ja naudotis laisvai. Jei nesutinkate, kad būtų atliekama analizė, savo atsisakymą tvarkyti Jūsų duomenis galite pateikti čia: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Kadangi ši Svetainė turi sąsają su „Facebook“, kurioje matomos mūsų reklamos, „Facebook“ slapukai mums leidžia gauti apibendrintus statistinius duomenis ir įžvalgas apie tai kaip lankytojai sąveikauja su mūsų įrašais, skelbimais, šia Svetaine, vaizdo įrašais ir kitu turiniu „Facebook“ produktuose.

Daugiau apie mūsų Svetainėje naudojamus trečiųjų šalių slapukus galite sužinoti čia:

Slapuko identifikatorius Aprašymas Sukūrimo momentas Galiojimo laikas
Facebook funkciniai slapukai Facebook slapukai, naudojami vartotojo identifikacijai, jo elgsenos monitoringui bei turinio gerinimui. Apsilankymo metu Daugiau informacijos apie Facebook slapukus: https://www.facebook.com/policies/cookies

 

6.3 Žiniatinklio signalai ir pikseliai

Interneto svetainėje naudojami žiniatinklio signalai (dar vadinami vieno pikselio žymomis). Žiniatinklio signalai dažniausiai yra permatomi grafiniai vaizdai, paprastai ne didesni nei 1 x 1 piks., kurie įdedami svetainėje ar el. laiške siekiant stebėti svetainėje apsilankiusio ar el. laišką siunčiančio vartotojo elgesį internete. Žiniatinklio signalai naudojami trečiųjų šalių technologijose, siekiant stebėti vartotojo veiklą Interneto svetainėje. Jais galima nustatyti, kuriuo kompiuteriu buvo prisijungta prie tam tikros svetainės, kada ir iš kur (kokios šalies / miesto).

7. Socialinės žiniasklaidos priemonės

Visą informaciją, kurią mums pateikiate socialinės žiniasklaidos priemonėmis (įskaitant pranešimus, laukelių „Like“ ir „Follow“ naudojimą, bei kitą komunikaciją), kontroliuoja socialinio tinklo valdytojas.

Mūsų interneto svetainėje pateikiamos nuorodos į mūsų paskyras socialinės žiniasklaidos priemonėse. Šiuo metu turime šias paskyras:

7.1 tinkle “Facebook“ – https://www.facebook.com/fitclub.lt, kurio privatumo pranešimas yra pateikiamas adresu https://www.facebook.com/privacy/explanation

7.2 tinkle “LinkedIn“ – https://www.linkedin.com/company/m%C5%ABs%C5%B3-sportas-uab, kurio privatumo pranešimas yra pateikiamas adresu https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

7.3 Tinkle „Instagram“ – https://www.instagram.com/fitclub.lt_247, kurio privatumo pranešimas yra pateikiamas adresu https://help.instagram.com/155833707900388

Rekomenduojame perskaityti trečiųjų šalių privatumo pranešimus ir tiesiogiai susisiekti su paslaugų teikėjais, jei Jums kyla bet kokių klausimų dėl to, kaip jie naudoja Jūsų asmens duomenis.

8. Duomenų atskleidimas

Mes galime atskleisti informaciją apie Jus mūsų darbuotojams, vadybininkams, tarpininkams, paslaugų tiekėjams, tokiems kaip skolų administravimą ar išieškojimą vykdančioms įmonėms, rinkodaros paslaugas, IT paslaugas teikiantiems asmenims ar subrangovams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje.

Be to, mes galime atskleisti informaciją apie Jus:

  • jei tai turime padaryti pagal įstatymą;
  • siekiant apginti savo teises ar interesus (įskaitant Jūsų duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Jūsų įsiskolinimus mums);
  • ketinant parduoti Bendrovės veiklos ar jos turto dalį, atskleidžiant Jūsų asmens duomenis potencialiam veiklos ar jos dalies pirkėjui;
  • pardavus Bendrovės veiklą ar jos esminę turto dalį tretiesiems asmenims.

Jūsų asmens duomenys nebus perduodami trečiajai valstybei ir (ar) tarptautinei organizacijai.

Išskyrus šioje Privatumo politikoje numatytus atvejus, mes neteikiame Jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims.

Privatumo politikoje nurodytas gavėjų sąrašas ar gavėjų kategorijos gali keistis, todėl jei pageidaujate būti informuoti apie Jūsų asmens duomenų gavėjų pokyčius, prašome apie tai mums pranešti šioje Privatumo politikoje nurodytu el. paštu, laiško tekste nurodant „Pageidauju gauti informaciją apie mano asmens duomenų gavėjų pasikeitimą, vardas, pavardė“.

9. Jūsų asmens duomenų saugumas

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

10. Jūsų teisės

Šiame skyriuje pateikiame informaciją apie Jūsų teises, susijusias su mūsų vykdomu Jūsų asmens duomenų tvarkymu, ir atvejus, kada šiomis teisėmis galite pasinaudoti. Jei norite gauti daugiau informacijos apie savo teises ar jas įgyvendinti, susisiekite su mumis šioje Privatumo politikoje nurodytu el. pašto adresu.

Bendrovė nepagrįstai nedelsdama, bet ne vėliau, kaip per 1 (vieną) mėnesį nuo prašymo gavimo, Jums pateiks informaciją apie veiksmus, kurių imtasi gavus Jūsų prašymą dėl Jūsų teisių įgyvendinimo. Atsižvelgiant į prašymo sudėtingumą ir gautų prašymų skaičių, minėtas terminas gali būti pratęstas dar 2 (dviem) mėnesiams. Tokiu atveju mes Jus per 1 (vieną) mėnesį nuo prašymo gavimo informuosime apie tokį termino pratęsimą ir jo priežastis. Bendrovė atsisakys įgyvendinti Jūsų teises tik teisės aktų numatytais atvejais.

10.1 Teisė atšaukti sutikimą

Jei esate pateikę mums aiškų sutikimą dėl Jūsų duomenų tvarkymo, jį galite bet kada atšaukti.

10.2 Teisė susipažinti su savo asmens duomenimis

Siekiame, kad Jūs iki galo suprastumėte, kaip mes naudojame Jūsų asmens duomenis, ir dėl to nepatirtumėte jokių nepatogumų. Jūs galite bet kada susisiekti su mumis ir pasiteirauti, ar mes tvarkome kokius nors Jūsų asmens duomenis. Jei mes saugome ar bet kokiu būdu naudojame Jūsų asmens duomenis, Jūs turite teisę su jais susipažinti. Norėdami tai padaryti, pateikite mums rašytinį prašymą šioje Privatumo politikoje nurodytu adresu, patvirtinkite savo asmens tapatybę; ir teikdami tokį prašymą, laikykitės sąžiningumo ir protingumo principų.

10.3 Teisė prašyti suteikti daugiau informacijos

Tikimės, kad Jūs suprasite, jog aptarti visus įmanomus asmens duomenų rinkimo ir naudojimo būdus yra labai sunku. Mes stengiamės pateikti kuo aiškesnę ir išsamesnę informaciją bei įsipareigojame atnaujinti šią Privatumo politiką, pasikeitus asmens duomenų naudojimo procesui. Vis dėlto, jei turite kokių nors klausimų apie Jūsų asmens duomenų naudojimą, džiaugsimės galėdami į juos atsakyti arba suteiksime visą papildomą informaciją, kurią galime atskleisti. Jei turite kokių nors konkrečių klausimų arba nesupratote pateiktos informacijos, susisiekite su mumis.

10.4 Papildomos teisės

Toliau pateikiame informaciją apie papildomas Jūsų turimas teises, kurias galite įgyvendinti laikydamiesi toliau aprašytos tvarkos.

(a) Jūs turite teisę prašyti mūsų ištaisyti bet kokius turimų duomenų netikslumus. Tokiu atveju mes galime paprašyti Jūsų patvirtinti ištaisytą informaciją.

(b) Jūs turite teisę prašyti mūsų ištrinti Jūsų asmens duomenis. Ši teisė įgyvendinama Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (ES) 2016/679 17 straipsnyje numatytais atvejais.

(c) Jūs turite teisę prašyti mūsų riboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą arba jų netvarkyti:

• laikotarpiu, kurio reikia tam, kad įsitikintumėme Jūsų asmens duomenų tikslumu, kai pateikiate pretenzijas dėl duomenų tikslumo;

• kai mūsų vykdomas Jūsų asmens duomenų rinkimas, saugojimas arba naudojimas yra neteisėtas, tačiau nusprendžiate neprašyti ištrinti duomenų;

• kai Jūsų asmens duomenys mums yra nebereikalingi, tačiau Jums jų reikia, kad galėtumėte nustatyti, įvykdyti arba apginti teisinį reikalavimą;

• laikotarpiu, kurio reikia tam, kad būtų nustatyta, ar mes turime svarbesnį teisinį pagrindą ir toliau tvarkyti Jūsų asmens duomenis, jei pasinaudojote savo teise išreikšti prieštaravimą dėl asmens duomenų tvarkymo.

(d) Jūs turite teisę į duomenų, kuriuos iš Jūsų gavome Jums sutinkant arba sutarties sudarymo tikslais, perkėlimą. Jums pasinaudojus šia teise, Jūsų prašymu perkelsime Jūsų pateiktų duomenų kopiją.

(e) Jūs turite teisę nesutikti, kad mes naudotumėme Jūsų asmens duomenis:

• kai tokius duomenis naudojame siekdami užtikrinti savo teisėtus interesus, tačiau neturime svarbesnio teisinio pagrindo ir toliau naudoti Jūsų asmens duomenis.

11. Nusiskundimai

Jei manote, kad Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės yra ir (ar) gali būti pažeistos, prašome nedelsiant kreiptis į mus šioje Privatumo politikoje nurodytu el. paštu. Mes užtikriname, kad tik gavus Jūsų skundą susisieksime su Jumis per pagrįstą laikotarpį ir informuosime apie skundo tyrimo eigą, o vėliau ir apie rezultatą.

Jei tyrimo rezultatai Jūsų netenkins, galėsite pateikti skundą priežiūros institucijai – Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (www.vdai.lrv.lt).

12. Atsakomybė

Jūs esate atsakingi už savo pateikiamų duomenų konfidencialumą taip pat už tai, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti el. paštu. Mes jokiu atveju nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavote mūsų jiems pasikeitus.

13. Privatumo politikos pakeitimai

Mes galime bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų Interneto svetainėje. Jums reikėtų kartais patikrinti ją ir įsitikinti, kad Jus tenkina aktuali Privatumo politikos versija.

Atnaujinę Privatumo politiką, informuosime Jus apie, mūsų nuomone, esminius pakeitimus paskelbdami juos Interneto svetainėje. Apačioje nurodyta „Atnaujinimo data“ rodo, kada Privatumo politika atnaujinta paskutinį kartą.

Paskutinis Privatumo politikos atnaujinimas buvo atliktas 2020 04 24.

REGISTRUOTAS KLIENTAS

Prisijunk ir sportuok nevaržomai!

PRISIJUNGTI

NAUJAS KLIENTAS

Registruokis ir sportuok nevaržomai!

REGISTRUOTIS